U bevindt zich hier: Startpagina » Vereniging » Gastenboek

Gastenboek

Nieuwste berichten staan hier onder.

Rechts ziet u de oudere berichten.

Bericht 731

Maandag 6 maart 2017
Naam: Arie Kaan
Emailadres: klik hier

Bericht: Op 19 mei 1901 verschijnt er een bericht in de Schager Courant dat het eerste nummer verschijnt van het nieuwe dagblad "Het Apeldoorns dagblad". Administrateur is T.J. Kuipers. Naar de laatste doe ik historisch onderzoek en ik heb over hem al veel gegevens verzameld. Ik mis echter informatie over Het Apeldoorns Dagblad van hem. Kunt u mij hierbij helpen?
Groeten Arie Kaan

Bericht 730

Vrijdag 3 maart 2017
Naam: jan den besten
Emailadres: klik hier

Bericht: De smederij was aanvankelijk gevestigd aan de Schoolstraat en later aan de Elsweg. Deze man was een alleskunner. Z'n zoon Hans is geregeld in apeldoorn. hopen dat hij deze site ook kent.
(zie bericht 729)

Bericht 729

Donderdag 2 maart 2017
Naam: Roelof Siegers
Emailadres: erres-productions@kpnmail.nl

Bericht: Geachte lezeres of lezer,
In verband met een cultuur historisch onderzoek ben ik op zoek naar wat gegevens van Henk Hijenk, die een smederij had in Apeldoorn en die o.a. bij een vroegere renovatie van het Jachthuis Sint Hubertus veel staalwerk heeft gerenoveerd.

Ik heb omstreeks 2003 een gesprek met hem gehad. Maar ik weet het adres van de smederij niet meer. Hij zelf is waarschijnlijk al lang overleden, maar ik zou graag nog in contact willen komen met nabestaanden. Kunt u mij helpen?

Bij voorbaat hartelijk dank.

R. Siegers
Eefde

Bericht 728

Woensdag 22 februari 2017
Naam: Ine Pennink
Emailadres: klik hier
Bericht: De basisschool in Beekbergen, waar ik werk, leeft toe naar het 200 jaar bestaan in 2018. Eigenlijk vooral, omdat we 25 jaar geleden het 175 jaar bestaan hebben gevierd.
Hoe komen we er achter, hoe de school is ontstaan (tot 1818 gaf de koster les? In de kerk?) En.. zijn er meer scholen in de gemeente die zo oud zijn?

Bericht 727

Zaterdag 11 februari 2017
Naam: Dick Veenhuizen
Emailadres: KLIK HIER

Bericht: Graag zou ik weten wanneer en waarom het Harmonieorkest Prins Hendrik is opgeheven.

Bericht 726

Maandag 31 januari 2017
Naam: Mevr. Dierdorp
Emailadres: klik HIER

Ik zoek oude foto's of verhalen over de sigarenfabriek Havanna Blossom. Het gebouw staat aan de Spoorstraat. Hoop dat iemand daar iets van weet!

Bericht 725

Zaterdag 28 januari 2017
Naam: Dhr. J.h.C. weber
Emailadres: klik HIER

Zijn er ook nog foto,s van de doggersbank terug te halen heb er als klein jongetje gewoond naast familie de haan toen we verhuisden werd de woning direct gesloopt om plaats te maken voor de wijk zevenhuizen.

vriendelijke groet Jos weber.

Bericht 724

Maandag 23 januari 2017
Naam: Dhr. Ben Regter
Emailadres: klik HIER

Ik heb een foto van de Loenense waterval

Bericht 723

Maandag 23 januari 2017
Naam: Dhr. J. van Zutphen
Emailadres: klik HIER

Graag zou ik graag een paar foto's willen zien van de hoefweg jaren 60/70. En voor mijn vrouw de mercuriuslaan vanaf de sterrenlaan naar de sumatralaan bvb dank

Bericht 722

Dinsdag 17 januari 2017
Naam: Dhr. Jan Bark
Emailadres: klik HIER

Voor een tentoonstelling "GROETEN UIT APELDOORN" in ons museum " in de Zevende Hemel " aan de schotweg in Apeldoorn zijn wij op zoek naar oude souvenirs en foto's van Apeldoornse attracties en bezienswaardigheden. Zoals o.a. Prins Bernard Dal, de Julianatoren, de Echoput, Berg en Bosch (Lumido), Boschbad, de Loenense Waterval, Paleis het Loo en de Naald.
Kunt u ons helpen mail of bel ons dan even.

Jan Bark

Bericht 721

Woensdag 11 januari 2017
Naam: Dhr. Hans Hogenbirk
Emailadres: klik HIER

Handig zo'n naslaglijst van artikelen uit het VOA blad. Nog mooier zou het zijn als je de artikelen zelf op de site kon lezen. Misschien een idee om een link te maken naar het artikel?
Is best veel werk natuurlijk, dus als daar hulp bij nodig is, wil ik wel helpen.