Voorlaatste geplaatste foto's

Orderbos
Orderbos Het wagenpark met het personeel van de fa. van Asselt en Weller uit Apeldoorn in 1970 opgesteld in het "Orderbos.". Foto: Freek Bomhof.
Marktplein
Marktplein Het wagenpark van de fa. A.L. Westerop "de Vrachttaxi ", vroeger als bodehuis gevestigd aan het Marktplein 36, later Marktstraat 1 te Apeldoorn. Links een Volkswagen bus, daarnaast 5 Morris bestelwagens opgesteld eind 60'er jaren op de Markt in Apeldoorn. Foto: Freek Bomhof.
Marktstraat
Marktstraat Vrachttaxi A.L. Westerop uit Apeldoorn met Morris bestelbus met als chauffeur Daan Meijer. Foto: Freek Bomhof.
Beekpark
Beekpark Een trekker met oplegger van H.J. Wiepking, ASO ( Apeldoornse Schroef-Stoomboot Onderneming). Zij hadden schepen en vrachtauto's met geregelde lijndiensten naar Zuid Holland. De trekker is van het merk Hansa-Lloyd met een ingebouwde Kromhout dieselmotor. De foto is van ca. 1933 en werd gemaakt in het Beekpark. Wiepking was gevestigd aan het Kanaal Noord in Apeldoorn. Foto: Freek Bomhof.
Stationsstraat
Stationsstraat Een A-Ford vrachtwagen van Bomhof uit Vaassen staande op de Stationsstraat, bij de Markt, in Apeldoorn. Ervoor staat de chauffeur en eigenaar van de auto Frits Bomhof. De foto is genomen in 1930. Foto: Freek Bomhof.
Zwolseweg
Zwolseweg De boerderij aan de Zwolseweg, nu Koninginnelaan, van de min van de Koningin. Haar naam was Evertjen Schouten en leefde van 1852 tot 1945. Zij voedde in 1890 met haar moedermelk de pasgeboren prinses Wilhelmina. De boerderij stond op de plaats waar nu de flat van de Voltastraat is, vlak naast het winkelcentrum. Foto: Freek Bomhof.