U bevindt zich hier: Startpagina » Vereniging » Gastenboek

Gastenboek

Nieuwste berichten staan hier onder.

Rechts ziet u de oudere berichten.

Bericht 803

Vrijdag 10 augustus 2017
Naam: Brenda Aartsen
Emailadres: klik hier

Bericht: Er zijn inmiddels vorderingen gemaakt wat betreft het onderduikadres aan de Billitonlaan in Apeldoorn. Het zou het echtpaar Kroes geweest moeten zijn op grond van de informatie die ik kreeg van Uri ( Flip ) Speelman. Zij woonden op nummer 40. Ik ben nu op zoek naar een mevrouw Gerrie Schotman-Mikkers die bij het echtpaar Kroes in de huishouding heeft gewerkt.

Bericht 802

Zondag 29 juli 2018
Naam: Jim van Nimwegen
Emailadres: klik hier

Bericht: Hallo,
Ik op zoek naar mensen die mij iets kunnen vertellen over Margaretha Hendrika Polak (geboorte naam van Nimwegen te Zeist 05-06-1909) dit is een nicht van mijn opa.
Zij is getrouwd met Hartog Polak op 17-08-1933 te Utrecht.
Na hun trouwen zijn zij naar Apeldoorn verhuist. Hartog was tandarts en is overleden op 21-11-1936 en begraven op de begraafplaats aan de Soerenseweg. Over zijn familie heb ik terug kunnen vinden dat zij allen vermoord zijn in de jaren 40.

Ik hoop dat iemand mij kan helpen.

Vriendelijke Groeten,
Jim van Nimwegen.

Bericht 801

Donderdag 26 juli 2018
Dhr: H van Uffelen
Emailadres: klik hier

Bericht: Ik woonde in de jaren 50 aan de eerste Wormenseweg naast slagerij Steenbergen. Ik zag een foto uit die tijd van de vrijwillige brandweer Wormen.
Het was een foto gemaakt in een jeep. Enkele brandweermannen herken ik nog o.a. van Praag en Scherpenzeel. Weet iemand nog die andere namen?
Bij voorbaat hartelijk dank.