U bevindt zich hier: Startpagina » Werkgroepen » Werkgroep Radio

Werkgroep Radio

Radiouitzending zondag 25 november

Presentatie: Jan Koorenhof

Jan Koorenhof heeft deze keer als gast Emile Hartkamp.

Emile is de tekstschrijver van o.a. Frans Bauer, Marianne Weber, Jannes, enz. Emile werd in 1959 in Apeldoorn geboren.

Misschien denk je: "Emile is pas geleden toch ook al eens aangekondigd als gast"? Dat klopt: vorige keer bleef het bij een aankondiging want Emile was helaas ziek op de zondag dat het gesprek plaats zou vinden....dus nu een herkansing!

__________________________________________________________________________
ONDERSTAANDE UITZENDING NOG TE BELUISTEREN TOT AANSTAANDE ZONDAG 11.00 uur, zie hieronder hoe u te werk gaat.

__________________________________________________________________________

Radiouitzending zondag 18 november

Op 18 november is Liesbeth Slot te gast in het radioprogramma.

Presentator Jos Jansen of Lorkeers praat met haar over haar vrijwilligerswerk voor het Erfgoedplatform Apeldoorn en Orpheus.

En nog veel meer onderwerpen zullen aan bod komen!

Radio op de website

Luisteraars die op zondagochtend niet in de gelegenheid zijn om naar het VOA-programma ’Apeldoorn Oud en Nu’ te luisteren (11.00-12.00 uur) hoeven de uitzending niet te missen. Radio Apeldoorn (waar de uitzending wordt gemaakt) heeft nog een week na de uitzending het programma op de website staan. Het adres is:
www.rtv-apeldoorn.nl

U gaat als volgt te werk:

Radio aanklikken.
Dan: Radio-programma's
Dan: Apeldoorn Oud en Nu.
Rechts onderaan staat de uitzending.

Elke zondag is er van 11.00-12.00 uur een radio-uitzending Apeldoorn Oud en Nu, via de lokale radio.
Onze medewerkers van de radiogroep zijn Gerda Slijkhuis, Ank van der Bilt, Jan Koorenhof en Jos Jansen of Lorkeers, die iedere week een gast uitnodigen met verhalen over vroeger en nu.

Wij zijn te beluisteren op Radio Apeldoorn.

Frequenties:

FM zenders: Ziggo: KPN (glasvezel):
107.1 FM (Apeldoorn)
106.3 FM (Uddel)