U bevindt zich hier: Startpagina » Werkgroepen » Werkgroep Radio

Werkgroep Radio

Radiouitzending zondag 27 januari

Presentatie: Alma van de Blankevoort.

Zondag 27 januari zal ik mijn eerste radio-uitzending presenteren. De gast van die dag is Frans Goedemondt. Wij gaan praten over Genealogie.

Genealogie is onderzoek doen naar de geschiedenis van je voorouderlijk geslacht en de oorsprong van je familienaam. Het beoefenen van genealogie is, gezien ook de groeiende populariteit, een boeiende waardevolle vrijetijdsbesteding, waarbij iedereen probeert de eigen stamboom samen te stellen door voorouders en verwanten te traceren. Je bent als het ware een detective op zoek naar sporen van je familiegeschiedenis.

Ben je benieuwd geworden, luister dan zeker naar dit programma. Misschien een begin aan een nieuwe hobby.

Familie Bosch
Familie Bosch Mijn grootouders en mijn moeder met haar broers.

__________________________________________________________________________
ONDERSTAANDE UITZENDING NOG TE BELUISTEREN TOT AANSTAANDE ZONDAG 11.00 uur, zie hieronder hoe u te werk gaat.

__________________________________________________________________________

Radiouitzending zondag 20 januari

Zondag 20 januari is mijn gast Tim ter Bals.

Met hem praat ik over de frisdrank- en drankenfirma's van vroeger in Apeldoorn.
Presentatie: Jan Koorenhof   Tim ter Bals

Radio op de website

Luisteraars die op zondagochtend niet in de gelegenheid zijn om naar het VOA-programma ’Apeldoorn Oud en Nu’ te luisteren (11.00-12.00 uur) hoeven de uitzending niet te missen. Radio Apeldoorn (waar de uitzending wordt gemaakt) heeft nog een week na de uitzending het programma op de website staan. Het adres is:
www.rtv-apeldoorn.nl

U gaat als volgt te werk:

Radio aanklikken.
Dan: Radio-programma's
Dan: Apeldoorn Oud en Nu.
Rechts onderaan staat de uitzending.

Elke zondag is er van 11.00-12.00 uur een radio-uitzending Apeldoorn Oud en Nu, via de lokale radio.
Onze medewerkers van de radiogroep zijn Ank van der Bilt, Jan Koorenhof, Jos Jansen of Lorkeers, Alma van de Blankevoort en Tim ter Bals, die iedere week een gast uitnodigen met verhalen over vroeger en nu.

Wij zijn te beluisteren op Radio Apeldoorn.

Frequenties:

FM zenders: Ziggo: KPN (glasvezel):
107.1 FM (Apeldoorn)
106.3 FM (Uddel)