U bevindt zich hier: Startpagina » Werkgroepen » Werkgroep Radio

Werkgroep Radio

Radioprogramma zondag 26 november

Presentatie: Gerda Slijkhuis

Zondag 26 november gaan we praten over de bijzondere reis met Stichting WHOE naar de Oekraïne, dit in het kader van 25 jarig bestaan van de stichting.

Aan tafel schuiven aan Simonette Tak , Elza Valburg en Arjan van Vessem.

Ook uw presentatrice is mee geweest en met ons vieren hopen wij u een indruk te geven van onze ervaring en belevenissen in het Oekrainceland.

ONDERSTAANDE UITZENDING NOG TE BELUISTEREN TOT AANSTAANDE ZONDAG 11.00 uur, zie hieronder hoe u te werk gaat.

Radioprogramma zondag 19 november

Presentatie: Jos Jansen of Lorkeers

Op 19 november is te gast Jan Bark, eigenaar/oprichter van Museum in de Zevende Hemel". Jan is een verteller pur sang die prachtig kan vertellen over zijn museum. Over "Nederlandse feesten en tradities" zijn heel bijzondere dingen te zien in het museum.
Daarnaast is er ook aandacht voor ons Oranjehuis en oud speelgoed. Jan is bekend van Radio en TV.

Om een goede indruk te krijgen: http://www.museumindezevendehemel.nl/

Radio op de website

Luisteraars die op zondagochtend niet in de gelegenheid zijn om naar het VOA-programma ’Apeldoorn Oud en Nu’ te luisteren (11.00-12.00 uur) hoeven de uitzending niet te missen. Radio Apeldoorn (waar de uitzending wordt gemaakt) heeft nog een week na de uitzending het programma op de website staan. Het adres is:
www.rtv-apeldoorn.nl

U gaat als volgt te werk:

Radio aanklikken.
Dan: Radio-programma's
Dan: Apeldoorn Oud en Nu.
Rechts onderaan staat de uitzending.

Elke zondag is er van 11.00-12.00 uur een radio-uitzending Apeldoorn Oud en Nu, via de lokale radio.
Onze medewerkers van de radiogroep zijn Gerda Slijkhuis, Ank van der Bilt, Jan Koorenhof en Jos Jansen of Lorkeers, die iedere week een gast uitnodigen met verhalen over vroeger en nu.

Wij zijn te beluisteren op Radio Apeldoorn.

Frequenties:

FM zenders: UPC: KPN (glasvezel):
107.1 FM (Apeldoorn)
106.3 FM (Uddel)