U bevindt zich hier: Startpagina » Werkgroepen » Werkgroep Radio

Radiouitzending zondag 22 september

Presentatie:
Presentatie: Gerda Slijkhuis-Exmann

Gerda Slijkhuis is eenmalig terug!

Ze kondigt haar uitzending op 15 september aan:
Als gast heb ik Wil Stegeman –Tamboer.
Samen met Wil kijken we terug naar de pleinmarkt van de Grote Kerk die altijd in september gehouden werd en elf jaar geleden voorgoed stopte.
De hele familie Tamboer was er bij betrokken.

Vorig jaar zou ik deze uitzending maken met Jacqueline Veeneman- Tamboer één van onze bestuursleden.
Jacqueline werd ernstig ziek en verdrietig genoeg overleed ze aan het eind van 2018.
Vandaag los ik samen met haar zus Wil de belofte in dat deze uitzending er alsnog zou komen.

Foto: JRobert Germeraad.

__________________________________________________________________________
ONDERSTAANDE UITZENDING NOG TE BELUISTEREN TOT AANSTAANDE ZONDAG 11.00 uur, zie hieronder hoe u te werk gaat.

__________________________________________________________________________

Radiouitzending zondag 15 september

Zondag 15 september presenteert Jan Koorenhof de uitzending van de VOA. Tussen 11 en 12 uur ontvangt hij twee gasten: Ben Mouw en Miny van der Zande.

Jan zal met Ben Mouw praten over Exodus 2019. 75 Jaar geleden werd rond Arnhem de Slag om Arnhem uitgevochten. Arnhemmers moesten “tijdelijk” uit hun huizen. Hoe die ontruiming ging en de gevolgen daarvan voor Apeldoorn en omstreken zal in het programma uit de doeken gedaan worden. Ben weet ook alles over de herdenking dit jaar: hij was nauw bij de opzet hiervan betrokken.

Miny van de Zande is de andere gast. Samen met Jan kijkt ze terug op de viering van 25 jaar VOA op 14 september: de dag voor de uitzending.

Presentatie: Jan Koorenhof Miny van der Zande Ben Mouw

Radio op de website

Luisteraars die op zondagochtend niet in de gelegenheid zijn om naar het VOA-programma ’Apeldoorn Oud en Nu’ te luisteren (11.00-12.00 uur) hoeven de uitzending niet te missen. Radio Apeldoorn (waar de uitzending wordt gemaakt) heeft nog een week na de uitzending het programma op de website staan. Het adres is:
www.rtv-apeldoorn.nl

U gaat als volgt te werk:

Radio aanklikken.
Dan: Radio-programma's
Dan: Apeldoorn Oud en Nu.
Rechts onderaan staat de uitzending.

Elke zondag is er van 11.00-12.00 uur een radio-uitzending Apeldoorn Oud en Nu, via de lokale radio.
Onze medewerkers van de radiogroep zijn Ank van der Bilt, Jan Koorenhof, Jos Jansen of Lorkeers, Alma van de Blankevoort en Tim ter Bals, die iedere week een gast uitnodigen met verhalen over vroeger en nu.

Wij zijn te beluisteren op Radio Apeldoorn.

Frequenties:

FM zenders: Ziggo: KPN (glasvezel):
107.1 FM (Apeldoorn)
106.3 FM (Uddel)