U bevindt zich hier: Startpagina » Werkgroepen » Werkgroep Radio

Werkgroep Radio

Radiouitzending zondag 26 mei

Jos Jansen of Lorkeers kondigt zijn uitzending van zondag 26 mei aan. Te gast is Mart Nederhof van Groei en Bloei – een vereniging voor mensen met plezier in tuinieren die dit graag willen delen met andere tuinliefhebbers. Bij velen onbekend – maar daarom misschien wel heel leuk om op deze manier kennis te maken met deze vereniging!

__________________________________________________________________________
ONDERSTAANDE UITZENDING NOG TE BELUISTEREN TOT AANSTAANDE ZONDAG 11.00 uur, zie hieronder hoe u te werk gaat.

__________________________________________________________________________

Radiouitzending zondag 19 mei

Presentatie: Alma van de Blankevoort.

Zondag a.s. komen er 2 dames bij mij in de uitzending. Dat zijn Ans van den Berg, mede-oprichtster van de Waterloopleinmarkt van Ugchelen en Hettie Wouda, diegene die het nu organiseert. Zij zullen vast een heel veel te vertellen hebben over allerlei spulletjes die zij aangeboden krijgen.

Op zaterdag 25 mei zal van 10.00 tot 15.00 uur deze grote rommelmarkt voor de 49e keer gehouden worden bij de Bronkerk.

Bent u ook zo benieuwd wat men zoal verkoopt en wat de grootste opbrenger was, luister dan zeker zondag 19 mei a.s. van 11.00 – 12.00 uur. Tot dan!

Radio op de website

Luisteraars die op zondagochtend niet in de gelegenheid zijn om naar het VOA-programma ’Apeldoorn Oud en Nu’ te luisteren (11.00-12.00 uur) hoeven de uitzending niet te missen. Radio Apeldoorn (waar de uitzending wordt gemaakt) heeft nog een week na de uitzending het programma op de website staan. Het adres is:
www.rtv-apeldoorn.nl

U gaat als volgt te werk:

Radio aanklikken.
Dan: Radio-programma's
Dan: Apeldoorn Oud en Nu.
Rechts onderaan staat de uitzending.

Elke zondag is er van 11.00-12.00 uur een radio-uitzending Apeldoorn Oud en Nu, via de lokale radio.
Onze medewerkers van de radiogroep zijn Ank van der Bilt, Jan Koorenhof, Jos Jansen of Lorkeers, Alma van de Blankevoort en Tim ter Bals, die iedere week een gast uitnodigen met verhalen over vroeger en nu.

Wij zijn te beluisteren op Radio Apeldoorn.

Frequenties:

FM zenders: Ziggo: KPN (glasvezel):
107.1 FM (Apeldoorn)
106.3 FM (Uddel)