U bevindt zich hier: Startpagina » Werkgroepen » Werkgroep Radio

Werkgroep Radio

Radio-uitzendingen in de zomermaanden

De VOA radio-uitzendingen op de zondagmorgen van 11.00 – 12.00 uur via de lokale omroep gaan – in tegenstelling tot voorgaande jaren - in de maanden juli en augustus gewoon door. Dit op uitdrukkelijk verzoek van de Radio-werkgroep. Dit team, dat door uitbreiding op volle sterkte draait, ziet voldoende mogelijkheden de uitzendingen in deze maanden in te vullen en dus door te laten gaan. Wij waarderen dit besluit uiteraard en wensen hen hier veel succes mee!

__________________________________________________________________________
ONDERSTAANDE UITZENDING NOG TE BELUISTEREN TOT AANSTAANDE ZONDAG 11.00 uur, zie hieronder hoe u te werk gaat.

__________________________________________________________________________

Radio-uitzending zondag 21 juli

Presentatie: Jan Koorenhof

Jan Koorenhof in gesprek met Ton van Laarhoven over de Soosreunie van zaterdag 2 november. Afgewisseld met muziek praten zij over het succes van de soosreunie en de verhalen er achter. Al vele jaren is dit een echt Apeldoorns feest geworden waar verhalen van vroeger weer opgehaald worden.

Radio op de website

Luisteraars die op zondagochtend niet in de gelegenheid zijn om naar het VOA-programma ’Apeldoorn Oud en Nu’ te luisteren (11.00-12.00 uur) hoeven de uitzending niet te missen. Radio Apeldoorn (waar de uitzending wordt gemaakt) heeft nog een week na de uitzending het programma op de website staan. Het adres is:
www.rtv-apeldoorn.nl

U gaat als volgt te werk:

Radio aanklikken.
Dan: Radio-programma's
Dan: Apeldoorn Oud en Nu.
Rechts onderaan staat de uitzending.

Elke zondag is er van 11.00-12.00 uur een radio-uitzending Apeldoorn Oud en Nu, via de lokale radio.
Onze medewerkers van de radiogroep zijn Ank van der Bilt, Jan Koorenhof, Jos Jansen of Lorkeers, Alma van de Blankevoort en Tim ter Bals, die iedere week een gast uitnodigen met verhalen over vroeger en nu.

Wij zijn te beluisteren op Radio Apeldoorn.

Frequenties:

FM zenders: Ziggo: KPN (glasvezel):
107.1 FM (Apeldoorn)
106.3 FM (Uddel)