Werkgroep Radio

Radiouitzending zondag 23 februari

Hans Hogenbirk

Presentator Jos Jansen of Lorkeers ontvangt 23 februari Hans Hogenbirk als gast in het radioprogramma. Hans doet heel veel voor het IVN Wat doet het IVN? Kijk dan alvast eens op hun webpagina: https://www.ivn.nl/afdeling/apeldoorn

Jos kondigde het al aan in de laatste uitzending van 2019: "ik ga eerst een aantal gasten van organisatie die deelnemen aan het Erfgoedplatform Apeldoorn uitnodigen". En Hans doet, behalve voor het IVN, heel veel voor dit erfgoedplatform.

ONDERSTAANDE UITZENDING NOG TE BELUISTEREN TOT AANSTAANDE ZONDAG 11.00 uur, zie hieronder hoe u te werk gaat.

Radiouitzending zondag 16 februari

Presentator Jan Koorenhof heeft op zondag 16 februari Henk Jeths en Linda Stakenburg te gast.

Zij gaan bij het komende bezoek vanuit onze partnerstad Burlington de gasten begeleiden.

Dit bezoek vindt plaats bij de viering van 75 jaar bevrijding op 9 en 10 mei.

Presentatie:

Jan Koorenhof

Radio op de website

Luisteraars die op zondagochtend niet in de gelegenheid zijn om naar het VOA-programma "Apeldoorn Oud en Nu" te luisteren (11.00-12.00 uur) hoeven de uitzending niet te missen. Radio Apeldoorn (waar de uitzending wordt gemaakt) heeft nog een week na de uitzending het programma op de website staan.

Het adres is:
www.rtv-apeldoorn.nl

U gaat als volgt te werk:

Radio aanklikken.
Dan: Radio-programma's
Dan: Apeldoorn Oud en Nu.
Rechts onderaan staat de uitzending.

Elke zondag is er van 11.00-12.00 uur een radio-uitzending Apeldoorn Oud en Nu, via de lokale radio.
Onze medewerkers van de radiogroep zijn Ank van der Bilt, Jan Koorenhof, Jos Jansen of Lorkeers, Alma van de Blankevoort en Tim ter Bals, die iedere week een gast uitnodigen met verhalen over vroeger en nu.

Wij zijn te beluisteren op Radio Apeldoorn.

Frequenties:

FM zenders: