U bevindt zich hier: Startpagina » Werkgroepen » Werkgroep Radio

Werkgroep Radio

ONDERSTAANDE UITZENDING NOG TE BELUISTEREN TOT AANSTAANDE ZONDAG 11.00 uur, zie hieronder hoe u te werk gaat.

Radiouitzending zondag 24 september

Presentatie: Gerda Slijkhuis

Zondag 24 september vertellen Gerrit Pothoven en Roel Visser over de geschiedenis van de atletiekclub AV34.

Het verleden, heden, toekomst, en natuurlijk de enorme klus van de renovatie van de banen en de opening van hernieuwde complex.

Het word een sportieve uitzending.

Radio op de website

Luisteraars die op zondagochtend niet in de gelegenheid zijn om naar het VOA-programma ’Apeldoorn Oud en Nu’ te luisteren (11.00-12.00 uur) hoeven de uitzending niet te missen. Radio Apeldoorn (waar de uitzending wordt gemaakt) heeft nog een week na de uitzending het programma op de website staan. Het adres is:
www.rtv-apeldoorn.nl

U gaat als volgt te werk:

Radio aanklikken.
Dan: Radio-programma's
Dan: Apeldoorn Oud en Nu.
Rechts onderaan staat de uitzending.

Elke zondag is er van 11.00-12.00 uur een radio-uitzending Apeldoorn Oud en Nu, via de lokale radio.
Onze medewerkers van de radiogroep zijn Gerda Slijkhuis, Ank van der Bilt, Jan Koorenhof en Jos Jansen of Lorkeers, die iedere week een gast uitnodigen met verhalen over vroeger en nu.

Wij zijn te beluisteren op Radio Apeldoorn.

Frequenties:

FM zenders: UPC: KPN (glasvezel):
107.1 FM (Apeldoorn)
106.3 FM (Uddel)