Nieuws

De nieuwjaarsvisite 2020

De nieuwjaarsvisite werd druk bezocht: 525 bezoekers. Volgens ons was het nog nooit zo druk! Mooi om mee te maken.

Miny opende de middag met een toespraak, zoals altijd. Maar het einde..... Er lag een jas op het podium met daaronder iets. Een koffertje bleek al snel. Maar wat op dat koffertje stond…. "ik vertrek". Miny kondigde ná 15 jaar haar vertrek als voorzitter aan. Werd de zaal er even stil van?

Daarna kwam al snel de presentatie van de Apeldoorner van het jaar. "Anders dan andere jaren": dit keer geen film maar een powerpoint. Aan het eind: "Yvonne de Vries is de Apeldoorner van het jaar". Ze was volledig verrast

Het eerste deel van het programma werd afgesloten met de presentatie van deel 10 van het boekje "Ik zie het nog zo voor me". Zoals Ans Kelderman al zei: "het was het kindje van Peter Otterlo en we hebben dan ook besloten: "Het is goed zo: we stoppen er mee". Een dikker deel van de voorgaande, mede omdat sommige foto's maar liefst 2 hele pagina's innemen. En toch blijft de prijs ongewijzigd: "waar doen ze dat van"? Een van de schrijvers kreeg een exemplaar uitgereikt: de anderen konden hun exemplaar afhalen bij de boekenkraam. Er werden een paar heel leuke stukjes voorgelezen: “de rest is ook net zo leuk: dus vooral kopen, dat laatste exemplaar”!. Vervolgens was er even een pauze.

In de pauze was een mooie film te zien van RTV Apeldoorn. Die werd door hen gemaakt ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum. Binnenkort verschijnt op onze website en op facebook de link naar deze mooie film.

Na de pauze was er een optreden van het duo "Blend Music". Als je in de zaal zat was het genieten geblazen: prachtig zoals dit duo de "gouwe ouwe" voor het voetlicht bracht.

Om 17.00 sloten ze af en de bezoekers vertrokken zo langzamerhand naar huis. De vrijwilligers ruimden nog even de spullen op: de kop is er af: 2020 is begonnen!

KLIK OP EEN FOTO OM TE VERGROTEN (Foto's: Jo Lamberts)

________________________________________________________________________________________________________

nieuwsbrief/
Abonneer je op "Ruimte voor Erfgoed", de Nieuwsbrief van het Erfgoedplatform Apeldoorn

NIEUWS VAN DE ACTIVITEITENCOMMISSIE

Heeft u vragen over genoemde of andere activiteiten van de VOA, of heeft u een goede tip voor een lezing, excursie of een optreden dan verneem ik dat graag. (tijdelijk Dik Westerveld) (secretaris) dikwesterveld@upcmail.nl
055-5213267

Geef een zoekwoord in

________________________________________

LAATSTE WIJZIGINGEN

________________________________________

Radiopresentator gezocht

________________________________________

________________________________________

Webmaster:

Secretariaat VOA:

Dik Westerveld
Loseweg 323
7315 DJ Apeldoorn

________________________________________