Nieuws

Nieuwe Webmaster

Na vele jaren vond Martin Huisman het tijd worden het stokje als webmaster van onze site over te geven aan een opvolger.
Er stond een oproep voor een nieuwe functionaris in de Oud Apeldoorn Actueel van April jl.  Er kwamen een tweetal reacties binnen. Er is telefonisch overleg geweest tussen Martin, de redacteur van de website en de voorzitter van de VOA. Daarbij is besloten in gesprek te gaan met Maurice Brinkman.
Er is een kort overleg geweest, natuurlijk met inachtneming van de RIVM-regels. We kwamen tot de conclusie: "We gaan verder met Maurice als webmaster".  Martin heeft Maurice ingewerkt en heeft de nu overtuiging: "Dat gaat lukken: Maurice kan het nu verder zelf".
De naam van de webmaster op de website is nu dus "Maurice Brinkman" geworden. Berry Meester blijft, zoals het ook al heel lang was, reserve-webmaster. In geval van vakantie of andere afwezigheid van Maurice zal hij diens taak overnemen.
Het bestuur van de VOA vindt het jammer na vele jaren trouwe en voortreffelijke dienst afscheid te nemen van Martin. Maar we zijn heel blij  dat we in Maurice Brinkman een opvolger hebben gevonden die met groot enthousiasme, kennis en ervaring deze taak gaat overnemen.


Historische foto’s in het Jumbo fotoboek

Tot en met 17 maart kunt u bij Jumbo Winkelcentrum de Mheen en Jumbo Schubertplein terecht voor 342 foto’s over de historie van Apeldoorn. Die kunnen worden geplakt in het fotoboek “Apeldoorn, onze trots” een fotoboek vol herinneringen. Bij elke 10 euro aan boodschappen krijgt de klant een zakje met vier foto’s.

Op het Archief van de VOA hebben wij ook dat fotoboek, alleen wij missen nog heel veel plaatjes. Heeft u plaatjes over waar u niets mee doet, dan zou het leuk zijn als u die in de brievenbus van de VOA zou willen stoppen: ACEC-gebouw, Roggestraat 44, 7311 CD Apeldoorn

https://www.verenigingoudapeldoorn.nl/werkgroepen/werkgroep-archief/

________________________________________________________________________________________________________

nieuwsbrief/
Abonneer je op "Ruimte voor Erfgoed", de Nieuwsbrief van het Erfgoedplatform Apeldoorn

NIEUWS VAN DE ACTIVITEITENCOMMISSIE

Heeft u vragen over genoemde of andere activiteiten van de VOA, of heeft u een goede tip voor een lezing, excursie of een optreden dan verneem ik dat graag. (tijdelijk Dik Westerveld) (secretaris) dikwesterveld@upcmail.nl
055-5213267

Wilt u foto's beschikbaar stellen?

- Mail ons op foto@verenigingoudapeldoorn.nl

- Maak gebruik van ons handig upload-tool

Geef een zoekwoord in

________________________________________

LAATSTE WIJZIGINGEN

 • Dinsdag 16 juni 2020

  Gastenboek: Nieuw bericht

 • Zondag 24 mei 2020

  Gastenboek: Nieuw bericht

 • Dinsdag 19 mei 2020

  Gastenboek: Nieuw bericht

 • Zaterdag 16 mei 2020

  Nieuws: nieuwe webmaster

 • Vrijdag 15 mei 2020

  Homepagina: nieuwe afbeeldingen

________________________________________

________________________________________

________________________________________

________________________________________

Radiopresentator gezocht

________________________________________

Webmaster:

Secretariaat VOA:

Dik Westerveld
Loseweg 323
7315 DJ Apeldoorn

________________________________________