Allereerst wensen wij, als redactie van ons mooie VOA-Magazine, u allen een voorspoedig 2024 toe. Tevens wensen wij gedurende dit nieuwe jaar u weer zes boeiende tijdschriften aan te bieden.

Een begin is alweer gemaakt, we zijn erin geslaagd een februarinummer samen te stellen met een gevarieerde inhoud. In het kader van het 30-jarig jubileum heeft oud-Apeldoorner Henk Van Luttikhuisen, thans woonachtig in Toronto, Canada, ons post gestuurd. U leest het in ‘Post uit Canada’.

Voorts is een VOA-lid van het eerste uur, mevr. Thöni-Mekking, geïnterviewd. Robin Hendriks is eveneens geïnterviewd omdat hij als orgeldraaier een bekende Apeldoorner is. En een terugblik op ‘Apeldoorner van het Jaar’ een rubriek die in het jaar 2000 begon.

We worden bijgepraat over de nieuwe onderwijsvormen UDO en UGO, het 85-jarigbestaan van Brassband Apeldoorn, Tijdreis Zwolseweg en Adverteerder Fong Sheng.

Het is slechts een klein deel van de inhoud. Nieuwsgierig? Het februarinummer wordt vanaf 7 februari aan de leden verstrekt.