WERKGROEP

Activiteiten

Voor het nieuwe VOA-seizoen hebben wij weer diverse activiteiten voor onze leden georganiseerd.Een gezellige middag, een lezing, open dag en natuurlijk de filmavond in Minerva.

Koffieklets

Daarnaast wordt er enkele keren per jaar een zogenaamde koffieklets georganiseerd: een gezellige middag met een lezing of film en vooral elkaar ontmoeten en kletsen”.

Excursie

Ook staat er soms een excursie voor de leden op het programma. Dat kan heel divers zijn, bijvoorbeeld een rondleiding door een echt Apeldoorns bedrijf, een fietstocht, of een bevrijdingswandeling in samenwerking met het Apeldoorns Gidsen Collectief.

Open monumentendag

Medewerking wordt ook jaarlijks verleend bij de Open Monumenten Dagen in september en de Culturele Pleinmarkt in juni.Leden van de activiteitencommissie verzorgen tevens regelmatig op aanvraag een film- en/of quizavond voor een vereniging of verzorgingstehuis.

DIVERSEN

Een aantal jaarlijkse activiteiten is onder andere: de nieuwjaarsvisite op de 2e zaterdag in januari, de VOA-boekenbeurs in februari, de ledenvergadering in maart, op 17 april de herdenking van de bevrijding van Apeldoorn bij het Sluisje, een gezellige middag i.v.m. de opening van het seizoen in september, een dankjewelavond voor de vrijwilligers in november en een filmavond in de voormalige Minervabioscoop in december.

Vragen

Heeft u vragen over activiteiten van de VOA, of heeft u een goede tip voor een lezing, excursie of een optreden dan verneem ik dat graag.
(tijdelijk Dik Westerveld) (secretaris)
dikwesterveld@upcmail.nl 
055–52 13 267